fredag 31. august 2012

Tiltaksløysa lenge leve!

Eg har hatt sommarferie, og i den anledning har eg stort sett gjort det eg gjer aller, aller best; absolutt ingenting.

Det var difor litt av ein lettelse å returnere til mitt beskjedne internettherredømme og sjå at det har ikkje skjedd stort her heller, anna enn at Google storkosar seg med å sende stakkars villeda sjelar min veg. Den siste månaden har eg blant anna blitt oppsøkt via stikkorda 'elg i vegg' og 'elg på veggen'.
Så dersom du snubla innom dette innlegget på leit etter faktisk relevant informasjon om elgveggar og veggelgar, må eg berre beklage.


Sommarferie, altså. "Ingenting" er kanskje ein liten overdrivelse (underdrivelse? inndrivelse? fordrivelse? gjendrivelse?) ettersom eg faktisk, når eg tenkjer meg om, har vore innom litt av kvart. I tillegg til årlege tradisjonar som hyttetur (sjølv om eg snart går hen og investerer i drikkeglas med kodelås, eller nye vener), Countryfestival og Malakoff (indirekte sjølvmordsforsøk type drukning, eg veit eg sa eg sakna vestlandet, men etter kombinasjonen festivalcamp og eit todagers jævla skybrudd...), kan eg blant anna skryte på meg eit kinobesøk i Førde. Eg skal ikkje gå nærare inn på akkurat det temaet, enn å påpeike at The Dark Knight Rises kan ha tatt min Batmanfascinasjon til religiøse proposjonar.

Ellers er eg jo alltid glad for å sjå att pusane.
Men til trass for at det ikkje fins nokon betre plass å lengte heim til enn fagre Breim......skal det også nemnast at det varmar litt bak inste hjarterota å stå opp om morgonen, kike ut glaset og sjå Valle.
Eg er altså tilbake i denne halvflate særs utprega folkekulturelle innlandskommunen der alt som er opp er ned  og det ikkje har så mykje å seie kor du går (we're all mad here).

Foreløpig kan eg ikkje skryte på meg stort anna enn å ha dekorert kaffiboksen min.Iallfall ikkje viss ein ser vekk ifrå brosja eg fullførte i dag. Sølv og tre. Rosemaling. Rimeleg nøgd, sjølv om eg er bittelitt lei.


Litt usikker på kva eg skal gjere med den. Må få behandla treet på eit eller anna vis, for no trekk det til seg skit kjappare enn kvite Converse på ein gjørmefestival i Sør-Korea. Eg er opa for forslag (innslag, utslag og avslag, oppslag og omslag - slag av alle slag!).


Bonusbilete for god helse:


(Eg ser i mitt foregåande innlegg at eg kan gitt inntrykk av å slutte å prøve å vere morsom, men det kjem ikkje til å skje. Sorry.)

1 kommentar:

Mr. Owen sa...

Legger merke til at du har arbeidet med humoren din i sommer. Flott blogginnlegg. Ha en fisefin dag.